dissabte, 19 d’abril del 2008

Dimecres de concert

Ho he de dir, aquesta setmana estic d’enhorabona! I és que, després d’uns quants mesos que, per molts, s’han fet eterns, sonAson ha tornat a pujar als escenaris per fer-nos ballar i disfrutar del Son i la Rumba.

Són 11 músics joveníssims, d’entre 17 i 23 anys, que toquen, inspirats en el Son - música tradicional cubana -, i la rumba, versions de cançons conegudes aquí i a Cuba, com el Hasta siempre comandante, El rey tiburón, Sonajero de colores, o El meu avi.

Amb dues guitarres espanyoles, una d’elèctrica, un trombó, un saxo i trompeta, una bateria, uns bongos, un piano i un baix, tots a l’hora, el dimecres passat ens van tornar a delectar amb les seves cançons, en van presentar una de nova, el Pollastre, una adaptació d’un poema popular, i van fer moure’s al seu ritme fins al més ensopit, amb més ganes que mai, i amb més qualitat, fruit de l’aturada obligada durant els últims mesos per entrenar les recents incorporacions i acabar d’enllestir les noves creacions.

Pels que encara no hagueu tingut la sort de sentir-los, us passo aquest vídeo, tot i que no és de gaire bona qualitat, perquè us pugueu fer una idea del que fan. Valen molt la pena!




La pròxima actuació serà el dissabte 26 al barri de Sants.