dimecres, 26 de març del 2008

Suplement cultural

La majoria de suplements culturals a les edicions digitals són complements. Inclouen quatre notícies del dia, unes quantes fotografies, enllaços a vídeos i altres links, i poca cosa més. No tenen ni pàgina pròpia i, tenint en compte que el terme “cultura” és molt ampli, el percentatge d’informació que aporten no és ni molt menys proporcional als aconteixements destacables del dia.

Però no tots són així, n’hi ha un parell, entre ells El Cultural, que li dediquen a la cultura pràcticament una web pròpia, amb informacions molt específiques sobre cinema, teatre, música, llibres, exposicions i ciència. Inclou notícies del dia, llista de llibres més venuts per gèneres, estrenes de cinema i de teatre, crítiques de totes les especialitats, vídeos, i una llarga llista d’entrevistes, així com també links a blogs i a galeries d’art. L’únic problema, potser, és que és centralista, i que la majoria d’activitats que destaquen a l’agenda es fan a Madrid.

En definitiva, una bona pàgina per poder estar ben informats i al dia, de tot el relatiu a la cultura.

1 comentari:

AlBeRt ha dit...

ep maca! que tal? un enllaç que tota persona que viu a BCN i li agradi la musica hauria de conèixer es www.atiza.com, és una agenda totalment actualitzada dia a dia d'events musicals de tots els estils. Hi podem trobar desde una Jam session de Jazz fins a un DJ que actúa a razz. La pagina es molt completa, inclou horaris, preus, etc. A mi mai m'ha fallat a l'hora de fer plans.

Ei!! aquesta informacio es val un cafè al menys!! ptons