divendres, 23 de maig del 2008

7.35 del matí

Ara que arriba el cap de setmana us porto una actualització lleugereta, perquè desconnecteu una mica.

7.35 de la mañana és un curtmetratge de Nacho Vigalondo nominat a l'Oscar 2005 (any d'Alejandro Amenábar en la secció de pel·lícula estrangera per Mar Adentro). Com en tots els seus projectes, és director, guionista, actor protagonista i fins i tot compositor de la música i, mantenint el seu estil personal, presenta una situació normal portada al límit, en aquest cas una original (i perillosa) declaració d'amor.

Nacho Vigalondo va estudiar a la Universitat del País Basc comunicació audiovisual, però no va acabar la carrera. Ha estat guionista, a més de diferents curts com Choque, Domingo, o Una lección de cine, de la segona edició de Gran Hermano i de Vaya semanita, entre altres programes televisius. Al juny estrenarà el seu primer llargmetratge, titulat Los Cronocrímenes, del que ja se n'ha fet un joc online.

Un cineasta que recomano que tingueu apuntat perquè se'n sentirà a parlar, ja sigui per aclamar-lo o per criticar-lo, però no deixarà indiferent a ningú.

Us deixo amb el curt. Espero que us agradi!

1 comentari:

Move on up and keep on whishing ha dit...

Hola,

et deixo un comentari al teu blog perquè realment considero que és dels millors que he trobat entre els consultats d'aquesta assignatura.
Felicitacions per descomptat pel teu bon gust cultural i el protagonisme que dones al teatre al teu espai. També et felicito perquè escrius de manera molt rigorosa, tal i com s'ha de fer a aquesta professió.